Produkter för nash boilies (9)

Export av palmkärnor

Export av palmkärnor

Våra palmkärnsprodukter uppfyller kompromisslösa kvalitetsstandarder och erbjuder värde för en mängd olika tillämpningar.
Precisionkulor

Precisionkulor

Företaget MARTEAU & LEMARIÉ är specialiserat på tillverkning av kulor för industriellt bruk – Presentation Marteau & Lemarié har sedan 1922 specialiserat sig på produktion av kulor och mikrokulor för användning inom teknik och industri. Inom precisionsmekanik används kulor för slipning och polering. De kan dessutom fungera som en komponent i industriprodukter, t.ex. i kullager eller som driftsmaterial, t.ex. i kulpolermaskiner. Det kan handla om stålkulor, plastprecisionkulor eller kulor av andra material. Kulor för kulspetspennor, pumpar, ventiler, kullager, Kulor för glidbanor, för kulskruvar, för detektorer, Kulor för industriella eller laboratorie-slipmaskiner, flytande, roll-ons etc. Vi har ett stort antal olika diametrar och standardmaterial i lager och kan därför leverera dina beställningar på kortast möjliga tid.
Fettkulor x 6

Fettkulor x 6

Fettkulor x 6
Muskatblomma - Hela Kryddor

Muskatblomma - Hela Kryddor

Vi älskar muskotblomma, och den har blivit vår emblematiska krydda från Muziris. Muskotblomma (mace på engelska) är det röda skalet av muskotnöten, så de har mycket liknande smaker. Men muskotblomma är mycket mer delikat och fin i smaken, den ger inslag av tall och sötma. Vi använder den i små mängder, antingen finhackad eller för att infusera direkt i dina rätter. Ursprung: Bandaöarna, Indonesien Kvalitet: blommor, Special, Röd-Orange
Växtbaserat blästringsmedia - Majskolvar och valnötsskal

Växtbaserat blästringsmedia - Majskolvar och valnötsskal

Växtbaserat blästringsmedia - Majskolvar och valnötsskal
NUGGETS AL AFDAL 1KG

NUGGETS AL AFDAL 1KG

NUGGETS AL AFDAL 1KG Förpackningskonfiguration: 5x1kg Pallkonfiguration: 120 förpackningar/pall Förvaring: -18°C
Jols

Jols

Jols
Små rengjorda bläckfiskar - Cephalopodsortiment

Små rengjorda bläckfiskar - Cephalopodsortiment

Små bläckfiskar i persiljesås: Förbered en persiljesås (vitlök & persilja). Tina dina små bläckfiskar. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskar under vatten precis innan tillagningen. Fräs dina bläckfiskar i en panna med olivolja, tillsätt din persiljesås så att du får en jämn gyllenbrun yta. Krydda efter smak. Tillsätt grädden och låt sjuda i 4 minuter på låg värme. Servera med vit ris eller ångade morötter.
Kokt musselkött

Kokt musselkött

Kokt musselkött